244715579_250539780340183_38779602170414684_n

Walk for the World – 23.september

50 minutters fællesmeditation på stranden i Gilleleje - lad os gå sammen og gøre en forskel. Jeg har oprettet en lokal gruppe, som er gratis og uforpligtende at deltage i

Mit navn er Marianne. Jeg er mor, hustru – og behandler – og har, som dig, et brændende ønske om at gøre noget for vores klode og vores fremtid. Derfor har jeg kastet min kærlighed over dette projekt: www.walkforthe.world

walkforthe.world

Meld dig ind i gruppen: WalkfortheworldGilleleje

For at vi kan kommunikere sammen har jeg på Jo Dispenzas opfordring skabt en gruppe på følgende adresse – som jeg håber, du vil være med i: 

https://t.me/walkfortheworldGilleleje

Formålet er, at vi samles så mange som muligt på vores smukke strand og går sammen – står sammen – i taknemmelighed og væren – hver for sig. Med Jo Dispenza i ørerne. Du modtager meditationen direkte i din mailbakke,  når du melder dig til nederst på Jo Dispenzas side: www.walkforthe.world

Principielt kan du meditere hvor du vil. Mit initiativ er fordi, jeg gerne vil sikre, at så mange som muligt kender til eventet. Og fordi vi kan løfte energien endnu højere i fællesskab.

Så mange grupper er vi i verden

Så mange grupper er vi på Sjælland

Jeg har fulgt Dr. Joe Dispenza i mange år. Han er kendt for sine walking meditations og workshops . Har du ikke hørt om ham kan du læse mere  her: 

www. drjoedispenza.com

https://www.instagram.com/drjoedispenza/

Praktisk:

Vi mødes ved: 

Den runde parkeringsplads ved Alfavej, vest for havnen i Gilleleje, tæt på restauranten Far til 4. 

Vi begynder meditationen klokken 16.00.

Husk høre telefoner og mobil. Jeg forestiller mig at du forinden har læst om visionen på www.walkforthe.world. Jeg er blot initiativtager til eventet, ikke vært som sådan, men deltager som du, sammen med mine veninder, kolleger og mine børn.

I de de kommende uger vil jeg tilføje flere informationer og inspiration her på siden

Jo Dispenza forklarer selv om sin vision

Verden er mere opdelt end nogensinde før. Polarisering og uenighed har spredt sig så meget, at de påvirker familier og relationer. Det bliver sværere at være uenig på en civiliseret måde, at respektere forskellige synspunkter og at leve i fredelig sameksistens.

Vi lever i en tid med øget stress og overlevelse, hvilket gør det svært at udvise generøsitet, samarbejde, tolerance og venlighed. Det er blevet for let at glemme vores fælles træk, vores fælles oplevelse og den gode natur i vores medmennesker.

Min erfaring viser, at den bedste måde at imødegå disse udfordringer på er at skabe og pleje en følelse af fællesskab. Når vi kan samles med en fælles vision og respekt for hinandens tro, befrier vi os fra illusionen om adskillelse.

Vi har set dette ske igen og igen på vores retreats rundt om i verden. Tusinder af mennesker samles i kærlighed, generøsitet, taknemmelighed og healing. Vores working meditations opleves for mange for en af de  mest transformationelle oplevelser i deres liv.

Siden vil løbende blive opdateret

Kærlig hilsen 

Marianne,

20. august 2023

 

Her et par videoer hvor Joe Dispenza forklarer om visionen med walking meditations

Joe Dispenza har skabt en ny meditation til den 23. september - men du kan lytte til tidligere her: