244715579_250539780340183_38779602170414684_n

Om mig

Min navn er Marianne. Jeg er 58 år gammel, gift og mor til to. Jeg bor med min familie i Gilleleje.

Jeg tilbyder Healing massage i Gilleleje. Min interesse for healing og massage skyldes min evige nysgerrighed overfor, hvordan vores krop og psyke er vævet sammen i en gensidig afspejling af hinanden. Og hvordan vi kan skabe en autentisk overgang fra vores indre sjæleliv til vores ydre fysiske virkelighed. Vores evne til at heles, efter de udfordringer livet giver os. Og udfolde os på nye måder, når vi finder ind til vores eget unikke balancepunkt.

 
Spirithealing
Med Spirithealing er det min drøm og vision, at jeg kan hjælpe dig med at styrke forbindelsen til din sjæl. Mit mål er, at du skal kunne udfolde dig tillidsfuldt og autentisk i verden.  
 
 

Kurser og uddannelser

  • Healing- og dybdemassage, 2-årig uddannelse i 1999
  • Reiki 1 og 2 efter Dr. Mikado Usui’s metode, 2 kurser i 2016
  • Stress Release-kursus i 2017
  • Facelifting-kursus i 2018
  • Manuvision-kursus i 2019
  • Siden foråret 2021 har jeg været med i en udviklingsgruppe, hvor vi bl.a. arbejder med meditation og healing
  • Organ Terapi-uddannelse i 2021
  • Spinal Release-kursus, 1. del i 2021
  • Forhandler af Juiceplus+ i 2022

Jeg er uddannet ergoterapeut i 1994 og har arbejdet både inden for genoptræning, socialpsykiatri, visitation og forebyggelse.

Jeg er forhandler af Juiceplus+som er kapsler med 30 forskellige slags juicede og tørrede frugt, grønt og bær. Juiceplus+ har blandt andet hjulpet mig med at få balance i mit mave-tarm system igen efter hormonbehandling for brystkræft.  Læs mere om Juiceplus+ her.

Mine behandlinger finder sted i Gilleleje. På hjørnet af Gilleleje Hovedgade og St. Strandstræde. Her finder du behandlerhuset Mandala Living.