244715579_250539780340183_38779602170414684_n

Healing og dybdemassage

En dyb og forløsende behandling, hvor jeg anvender forskellige massageteknikker sammen med healing

Healing og dybdemassage er en omsorgsfuld, afstressende kropsmassage, hvor jeg kombinerer bindevævsmassage, stimulering af meridianbanepunkter, healing og Stress Release og teknikker fra Manuvision.

Jeg giver healing og massage med indføling, nærvær og accept, for at støtte dig i at åbne op for din egen indre væren og dybere bevidsthed. Gennem langsomme stræk, blide strøg og rytmisk, vuggende massagetryk arbejder jeg mig i dybden, efterhånden som dine muskler tillader det. 
Fordi kroppen husker alle vores positive og negative oplevelser, er vejen igennem lagene af spændinger i muskler og bindevæv en direkte åbning til selvforståelse og bevidstgørelse. I denne bevidstgørelse ligger også muligheden for at genskabe balance og at blive helet. Du får her din tid og dit rum til at mærke og være tilstede.

Healing

Jeg lægger mine hænder med stille nærvær, der hvor din krop “kalder på nænsomhed,” for at tilføre energi og understøtte din dybe afspænding og indre følelse af velvære. 

Stress Release

Stress Release er en behandling, der indeholder teknikker fra kranio sakral terapi og massage lignende tryk og stræk. Det er en blid og rolig behandling, som afspænder dit centralnervesystem, din krop og din psyke. Jeg bruger Stress Release undervejs i massagen, så du får mulighed for at komme helt ned i gear og give slip på spændinger og stressreaktioner.

Spinal Release

Spinal Release er en blid behandling, hvor du får løsnet spændinger langs rygsøjlen, omkring bækken og hofte, skuldre, nakke og kraniekanten. Jeg bruger samtidig Stress Release teknikker for at afspænde krop og nervesystem i dybden. Teknikkerne kan løsne op for og afhjælpe konkrete spændings- og smertetilstande og derved hjælpe kroppen tilbage til sin naturlige balance.